13 previziuni făcute de Nostradamus pentru 2019: Iată ce se va întâmpla în acest an în Moldova

moldova 2019, chisinau, moldovenii, zdob zdub, dan balan, igor dodon

Cel mai mare clarvăzător al tuturor timpurilor, NOSTRADAMUS, a făcut sute de previziuni care s-au adeverit pentru fiecare țară în parte. Iată ce previziuni a făcut Nostradamus pentru Moldova pe parcursul anilor 2019-2020:

 1. Va fi o iarnă caldă cu puțină zăpadă. Această previziune vizează parțial Ucraina și România.
 2. Va fi ales un nou Parlament. Zeci de deputați vor rămâne fără fotolii pe vecie.
 3. Se va ieftini benzina și motorina. Nostradamus prevede pentru 2019 o cădere a prețului petrolului la bursa mondială, lucru care va afecta pozitiv șoferii moldoveni.
 4. Maia Sandu va lua una din cele mai proaste decizii din viața sa, decizie pe care o va regreta 4 ani la rând. În schimb are șanse să se mărite!
 5. Peste o mie de moldoveni se vor îmbogăți peste noapte. Mulți din ei vor câștiga la loterie.
 6. La Chișinău va fi ales un nou primar. Va fi un om cu mintea trează și cugetul ascuțit.
 7. Se prevede cea mai caldă vară din ultimii 50 de ani. Unii oameni vor avea impresia că au murit și au ajuns în iad.t5467
 8. Moldova va participa la Eurovision cu o melodie cu șanse mari de câștig. Iar dacă va învinge în marele concurs va trebui să contruiască o mare Arenă la Chișinău.
 9. Zeci de mii de moldoveni vor reveni la baștină. Vor reveni cu mulți euro și dolari făcuți în țări străine pentru a îmbogăți patria.
 10. Un om de statură medie, în jur de 50 de ani, născut într-o familie simplă dintr-un sat din Nisporeni, va ajunge în cea mai importantă funcție din stat.
 11. O echipă de fotbal din Chișinău cu simbolul Zimbru va avea șansa pentru prima dată în istorie să câștige o cupă în Europa.
 12. În 2019 Vladimir Putin va vizita Republica Moldova, dar va regreta această vizită.
 13. Veste rea pentru Dodon. După ce Putin va pleca înapoi la Moscova, la scurt timp Dodon va rămâne fără funcția de președinte. Motivul va fi unul care va șoca întreg poporul.

Amintim că Nostradamus a prevăzut victoria lui Trump la președenția SUA în 2016, a prevăzut cu cinci sute de ani în urmă că China va ajunge cea mai puternică economie a lumii în secolul 21, a prevăzut apariția internetului prin fibră optică și chiar inventarea Facebookului de către Mark Zukerberg, și multe, multe altele.

Reclame