Revoltător! Maia Sandu a fugărit o ceată de colindători: Tradiția asta de-a umbla cu cerșitul ACUM va fi INTERZISĂ !

Maia Sandu, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, ACUM, ACUM DA PAS, blocul ACUM, Maia Sandu candideaza in diaspora, candidatul ACUM pe diaspora, ceata de colindatori, Maia Sandu despre traditiile de iarna, felicitarea Maiei Sandu, din ce bani traieste maia sandu, economiile maiei sandu, cati bani mai are maia sandu, paza de corp a Maiei Sandu, lidera pas are paza de corp, Andrei Nastase, ce va face blocul ACUM dupa alegeri, promisiuni electorale ale Maiei Sandu, iata ce face maia sandu de Craciun, colinde romanesti, traditii de craciun pe stil vechi, CRaciun pe stil vechi, traditii de craciun
Lidera PAS, Maia Sandu, a făcut-o de-a oaia din nou! După ce anterior a declarat că va închide bisericile, astăzi Maia Sandu a fugărit o ceată de colindători de la ușa casei sale. Copreședinta blocului ACUM a spus că imediat după ce va lua majoritatea la alegeri, împreună cu Andrei Năstase va interzice această tradiție de-a umbla cu cerșitul pe la casele oamenilor.

„Am fost și eu copil, dar cu cerșitul n-am umblat. Tradiția asta prostească de-a umbla pe la casele oamenilor cu cerțitul va fi interzisă de către blocul ACUM.”, a declarat Maia Sandu pentru Europa Liberă.

Mai mult, lidera PAS a adăugat că ea nu mai are bani din economiile făcute pe timpul când era în PLDM.

„Nici la Filat nu e sac fără fund. Gata, a fost închisă Banca de Economii, s-au terminat și economiile mele! Plecați și colindați-l pe Plahotniuc, cerșiți la el!”, ar fi strigat Maia Sandu la ceata de colindători.

Despre acest caz ieșit din comun ne-a anunțat unul din vecinii Maiei Sandu care a rugat să-i fie păstrată identitatea deoarece se teme de paza de corp a liderei PAS moștenită de la Vlad Filat.

Reclame

Un gând despre &8222;Revoltător! Maia Sandu a fugărit o ceată de colindători: Tradiția asta de-a umbla cu cerșitul ACUM va fi INTERZISĂ !&8221;

Comentariile nu sunt permise.