Maia Sandu într-un gând cu Nata Albot: Limba rusă trebuie să fie a doua limbă de stat în Moldova! Stop discriminare!

cele mai urate femei, cea mai urata femeie din Moldova, oameni prosti, prostul satului, proastele moldovei, limba rusa - limba oficiala, Irina Vlah, Bascanul Gagauziei, Hrenova, Elena Hrenova, deputat PSRM, Maia Sandu, Maia Sandu despre unire, Maia Sandu despre unionisti, ACUM DA PAS, PAS CU DA, Partidul Actiune si Solidaritate, unde candideaza Maia Sandu, circumscriptia 50 europa de vest, Maia Sandu discuta cu diaspora, Diaspora sustine maia sandu, alegeri parlamentare 2019, Nata ALbot, Andrei Bolocan, Ia Mania, K LUMea, festivalul levanticai, festivaluri in Moldova, diaspora din Canada, Andrei si Nata, sare si piper, limba oficiala in Molodva, limba rusa, vor limba rusa sa fie oficiala, ce limba este de stat in Moldova
Întorsătură de situație! Se pare că polițistul care a refuzat să vorbească șoferului găgăuz în limba rusă, a produs o adevărată revoluție socială și chiar politică în Republica Moldova.

Dacă 98% din moldovenii de pe facebook sunt de părerea că polițistul apărător al limbii române este un adevărat erou, atunci bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, jurnalista de la TV8, Nata Albot, lidera PAS, Maia Sandu și deputata din PSRM, Elena Hrenova, au sărit în apărarea șoferului care a refuzat să vorbească în limba română!

Mai mult decât atât, la inițiativa Natei Albot, Vlah-Sandu-Hrenova vor iniția un referendum prin care să declare limba rusă ca fiind a doua limbă de stat în Republica Moldova.

„În Canada sunt două limbi oficiale, engleza și franceza, în Moldova trebuie să fie româna și rusa.”, a declarat președinta grupului de inițiativă, Nata Albot.

„Nu-mi place când oamenii sunt discriminați. Cum lupt pentru drepturile homosexualilor, așa voi lupta și pentru drepturile vorbitorilor de limba rusă.”, a punctat Maia Sandu.

„Partidului Socialiștilor se bucură că inițiativa lor se bucură de o susținere atât de mare din partea opoziției de dreapta. Limba rusă – limba oficială!”, a spus deputata PSRM, Elena Hrenova. 

Maia Sandu a declarat că referendumul privind declararea limbii ruse ca fiind a doua limbă oficială, ar putea avea loc odată cu alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

 

 

Reclame