O şoferiţă a găsit secretul consumului redus la maşină: “Cobor frâna de mână!”

O şoferiţă a găsit secretul consumului redus la maşină, Cobor frâna de mână, la volan
Informaţii de ultimă oră din lumea automobilismului feminin. O şoferiţă susţine că ar fi descoperit o metodă prin care poate reduce consumul maşinii cu până la 40%. În urma unor experimente repetate, şoferiţa a văzut că atunci când coboară frâna de mână maşina parcă zboară, şi consumul coboară de la 18 litri la suta de km până la 5-6 litri, scrie Times New Roman. 
 
Tânăra s-a dus să-şi înregistreze invenţia, dar pe drum s-a gândit că nu ar trebui să profite de pe urma acestei descoperiri: “Am decis să fac publică această informaţie, pentru că sunt ecologistă şi vreau să reduc consumul de petrol”, spune domnișoara Miorița
 
Un alt efect al descoperirii e că maşinile conduse de femei în acest mod reuşesc să treacă de 80 km/h pe autostradă: “E incredibil. Nu mi-a dat flashuri nimeni, în afară de un gherţoi cu BMW, dar ăştia dau oricum, oricine ai fi”, spune şoferiţa.
 
Mirița nu e la prima descoperire ştiinţifică de acest calibru. Tot ea e geniul care a descoperit că dacă mişti schimbătorul de viteze pe măsură ce accelerezi, motorul nu mai urlă şi nu mai ia foc.
Reclame