Exclusiv! Maia Sandu surprinsă cum scoate bani din PLDM!

Maia Sandu, PLDM, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS, Partidul ACtiune si Solidaritate, Maia si Andrei, banii maiei sandu, din ce bani traieste maia sandu, Vlad filat, economiile maiei sandu, PAS , alegeri parlamentare 2019, bugetul PAS, cine finanteaza PAS, finantatorii blocului acum, donatii la sediul PAS

Un vechi proverb moldovenesc spune, „O poți scoate pe Maia Sandu din PLDM, dar nu vei putea scoate niciodată PLDM-ul din Maia Sandu”. Acest lucru a putut fi demonstrat și astăzi la piața agricolă din Nisporeni.

După ce oamenii de la Buiucani au declarat că n-au văzut-o niciodată pe Maia Sandu cumpărând ceva de la piață, lidera PAS a ales astăzi să-și facă o poză pentru facebook cum cumpără 3 mere de la un agricultor. Colac peste pupăză însă, Maia Sandu a achitat cu portmoneul primit cadou de „Ziua Îndrăgostiților” de la Vlad Filat.

„Toată lumea știe că eu trăiesc din economiile furate de Filat de la Banca de Economii. Că de asta și se numește bancă de economii, adică îți faci din banii ei economii proprii și trăiești. Eu deja am 4 ani de când trăiesc din banii Băncii de Economii și mă simt bine și sigur. Nu văd nici o problemă în acest lucru. „, a declarat Maia Sandu pentru EuropaLiberă.

Mai mult decât atât, agricultorul a mărturisit că după ce și-a făcut poză precum că ar cumpăra 3 mere, lidera PAS i-a întors merele înpoi și a cerut banii, motivând proasta calitate a acestora.

„A zis că ea nu acceptă nimic de la Nisporeniul lui Plahotniuc, nici măcar mere.”, a mărturisit agricultorul.

 

 

Reclame