Lukașenko sare în ajutorul Moldovei și ne transmite 30 000 tone de cartofi din Belarus!

troleibuz, troleibuz din Belarus, Lukașenko, cartofi din Belarus, cartofi moldovenești, cartofi din Moldova, prețul cartofilor, de ce cartofii sunt scumpi

Liderul de la Minsk, Alexandr Lukașenko vine în ajutorul moldovenilor și ne transmite mai multe troleibuze noi pline cu cartofi. Troleibuzele au fost cumpărate în cadrul unui parteneriat cu Guvernul Moldovei, iar cartofii sunt cadou.

„30 000 tone de cartofi e puținul pe care-l pot face pentru moldovenii mei dragi. Eu nu voi uita niciodată că am fost grănicer în zona Ungheniului. Pe atunci cartofii moldovenești erau ieftini și buni pentru că fiecare moldovean punea cartofi în pământ, nu se rușina să muncească, cum se întâmplă în prezent. Aceste tone de cartofi vă vor ajuat să vă prindeți la sămânță. Să văd anul viitor cartofi nu doar la Briceni, dar în toate raioanele țării.”, a transmis Lukașencko.

Amintim că în prezent cartofii din Moldova sunt mai scumpi deoarece s-au pus în pământ prea puțini anul trecut, iar de mâncat anul acesta vor toți. Legitatea naturii e simplă, cine pune și muncește, acela are.

Cartofii din Belarus vor ajunge în Moldova la sfârșitul lunii mai.

Reclame